JBB wciąż z Politechniką

AZS Politechniki Warszawskiej SA przed sezonem 2016/2017 przedłużył umowę z kolejnym sponsorem. Stołecznych siatkarzy wciąż wspierać będzie firma JBB. - Firma JBB po roku współpracy podjęła decyzję o przedłużeniu umowy o kolejne dwa lata. Ogromnie się z tego cieszymy - powiedziała zadowolona Jolanta Dolecka, prezes AZS-u Politechniki Warszawskiej SA. - Nowa umowa z tak poważnym partnerem to najlepszy dowód na to, że nasz klub się rozwija i mobilizacja do dalszej, ciężkiej pracy - dodała. JBB to polska firma, która od 1992 roku nieustannie łączy tradycyjną recepturę z najnowszymi osiągnięciami technologicznymi, by jakość oraz smak wędlin były doskonałe i spełniały standardy nawet najbardziej wymagających klientów. Zakład w Łysych od lat słynie nie tylko z wysokiej jakości produktów, ale także z pasji tworzenia oraz szerokiej oferty. [caption id="attachment_17402" align="aligncenter" width="367"]kielbasadobropolska
JBB nadal będzie promować swoje produkty w hali COS Torwar podczas meczów siatkarzy ONICO AZS Politechniki Warszawskiej
[/caption] 23 lata doświadczenia i znakomity zespół pracowników sprawiły, iż dziś JBB wytwarza aż 300 ton wędlin na dobę używając przy tym aż 3 tysiące nowoczesnych maszyn i urządzeń. A od ponad 10 lat pomaga rozpieszczać swe podniebienia także smakoszom zza granic naszego kraju. Konsumenci rozsmakować się mogą m.in. w polędwicy sopockiej i łososiowej, kiełbasie krakowskiej, podwawelskiej, czy śląskiej, szynce z Łysych, szynce z piersi. Dużą popularnością cieszą się takżetyrolki, parówki tęczowe (z obniżoną zawartością tłuszczu) i Jogurtowe (bez glutenu). Latem doskonale sprawdzą się nowości – kiełbasa z karkówką oraz kiełbasa głogowska, które wraz z innymi produktami serii Grill&Play idealnie nadają się na wspólną zabawę przy grillu. JBB oferuje tylko zdrową i bezpieczną żywność, co poparte jest certyfikatami wdrożonego Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności opartego o międzynarodową Normę PN- EN ISO  22000:2006, a także IFS Food – Standard do audytowania jakości oraz bezpieczeństwa produktów spożywczych (wersja 6, 2012) oraz BRC Global Standard for Food Safety (wersja 6, 2011). Dlatego Zakład odpowiedzialnie i pewnie kroczy ku przyszłości, a mimo upływu czasu nie zmienia się jedno – JBB robi to, co kocha i potrafi najlepiej. I robi to z pasją.